Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 01 July 2018 Current Affairs Quiz

01 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 01 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) The Final meeting of Eminent Persons Group (EPG) on India-Nepal relations was held in which city?
(A) New Delhi
(B) Mumbai
(C) Kathmandu
(D) Pokhara
Answer: C

2) Who has elected IKF Chief?
(A) Janardan Singh Gehlot
(B) Mohammed Ali Pour
(C) Ashok Das
(D) Jaya Shetty
Answer: A

3) The Guinness world record ring was made by which City Jewellers?
(A) Vadodara
(B) Ahmedabad
(C) Surat
(D) Gandhinagar
Answer: C

4) Who has been elected the new Director General (DG) of International Organization for Migration (IOM)?
(A) Christine A. Elder
(B) Antonio Vitorino
(C) Abraham Hanson
(D) George Crennan
Answer: B

5) According to the British aviation intelligence firm OAG, _____ is the fifth-least punctual airport in the world in terms of on-time performance.
(A) Port Blair
(B) Doha
(C) Tokya
(D) Mumbai
Answer: D

6) Who among the given has won the women’s 100 m event at the 58th National Inter State Senior Athletics Championship, Guwahati?
(A) Shiny Abraham
(B) Manjeet Kaur
(C) Tintu Lukka
(D) Dutee Chand
Answer: D

7) Which City has Smartest City in Middle East?
(A) Abu Dhabi
(B) Dubai
(C) Doha
(D) Cairo
Answer: A

8) Which day was observed as National Doctors Day?
(A) July 30
(B) July 06
(C) July 22
(D) July 01
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team