Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 02 August 2018 Current Affairs Quiz

02 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 02 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which State has topped in the State Energy Efficiency Preparedness Index 2018?
A) Madhya Pradesh
B) Bihar
C) Karnataka
D) Andhra Pradesh
Answer:D

2) First ‘Nepal-India Think Tank’ Summit was held in which city?
A) Kathmandu
B) Pokhara
C) Biratnagar
D) Birgunj
Answer:A

3) Who has reappointed HDFC director?
A) Partho Datta
B) Bobby Parikh
C) Deepak Parekh
D) Shyamala Gopinath
Answer: C

4) Which State becomes first State to implement Centre’s ‘Biofuel Policy’?
A) Bihar
B) Rajasthan
C) Jharkhand
D) Andhra Pradesh
Answer: B

5) Which Bank Hikes Repo rate by 25 base points?
A) Andhra Bank
B) YES Bank
C) Bank of Baroda
D) RBI
Answer: D

6) Which of the following has been awarded by Outstanding Parliamentarian award for 2017?
A) Shri Bhartruhari Mahtab
B) Smt Najma Heptulla
C) Shri Hukmdev Narayan Yadav
D) Shri Ghulam Nabi Azad
Answer: A

7) Who has won 2018 RBC Canadian open golf title?
A) Tiger Woods
B) Jack Nicklaus
C) Dustin Johnson
D) Arnold Palmer
Answer: C

8) John Sankaramangalam popularly known as ___________?
A) Actor
B) Film Maker
C) Writer
D) Economist
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team