Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 02 December 2018 Current Affairs Quiz

02 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 02 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed working president of Telangana Congress?
A) Shashi Tharoor
B) Mohammad Azharuddin
C) Mayawati
D) Mulayam Singh Yadav
Answer: B

2) Who Co-Chairs India-UAE Joint Commission Meeting?
A) Shri Raj Nath Singh
B) Shri Suresh Prabhu
C) Shri Arun Jaitley
D) Smt. Sushma Swaraj
Answer: D

3) India’s economy grows at 7.1 per cent for 2nd part of which Years?
A) 2015-16
B) 2016-17
C) 2018-19
D) 2017-18
Answer: C

4) Who step down as Unilever’s CEO?
A) Paul Polman
B) Marijn Dekkers
C) Nils Smedegaard Andersen
D) Andrea Jung
Answer: A

5) Which Country Leader Suu Kyi to be Stripped of Freedom of Paris award?
A) Japan
B) Myanmar
C) India
D) Indonesia
Answer: B

6) How Many Indian-Origin Women in Forbes US Top 50 Females In Tech?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4
Answer: D

7) Book on ‘anti-farmer policies’ of Modi government launched in Which City?
A) New Delhi
B) Gurugram
C) Patparganj
D) None of the above
Answer: A

8) Who win gold at wrestling nationals?
A) Yogeshwar Dutt
B) Priyanka Phogat
C) Vinesh Phogat
D) Geeta Phogat
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team