Breaking News
Home / gk / Quiz / 02 January 2019 Current Affairs Quiz

02 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 02 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was sworn in as the first Chief Justice of Telangana High Court?
A) Biswanath Somadder
B) Ramesh Ranganathan
C) TB N Radhakrishnan
D) Praveen Kumar
Answer: C

2) Who has been appointed as Chairman of Railway Board?
A) Ratan Lal
B) Lalit Chandra Trivedi
C) Ashwani Lohani
D) Vinod Kumar Yadav
Answer: D

3) Which Countries Quit UNESCO Citing Bias?
A) Israel, Japan
B) Israel, USA
C) Japan, USA
D) Israel, India
Answer: B

4) Which Country Withdraws From OPEC?
A) Qatar
B) Israel
C) Turkey
D) Iran
Answer: A

5) Who was nominated as Executive Chairman of NALSA?
A) Ranjan Gogoi
B) Arun Kumar Mishra
C) AK Sikri
D) Surinder Singh Nijjar
Answer: C

6) Who takes oath as new President of Brazil?
A) Michel Temer
B) Jair Bolsonaro
C) Dilma Rousseff
D) Itamar Franco
Answer: B

7) Which country to grow by 7.5% in 2019; Settled GST, credit flows had a positive effect?
A) India
B) Pakistan
C) Indonesia
D) Saudi Arabia
Answer: A

8) Kader Khan passes away. He is popularly Known as _______.
A) Singer
B) Politician
C) Actor
D) None of the above
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team