Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 03 August 2018 Current Affairs Quiz

03 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 03 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) The Govt of India reported a fiscal deficit of Rs _______ trillion ($62.57 billion) for April – June 2018.
A) 3.59
B) 4.29
C) 5.70
D) 6.79
Answer: B

2) Which has passed the National Defense Authorisation Act-2019?
A) USDA
B) United States Department of Commerce
C) United States Department of Defense
D) United States Congress
Answer: D

3) Who has appointed as joint CEO & CIO of IIFL Mutual Fund?
A) Anup Maheshwari
B) Apoorva Tiwari
C) Arun Malkani
D) Geeta Mathur
Answer: A

4) Ballistic Missile Interceptor AAD Successfully flight tested at from which State?
A) Himachal Pradesh
B) Haryana
C) Rajasthan
D) Odisha
Answer: D

5) Recently Akshay Venkatesh got prestigious Field Medal. In which field this award is given?
A) Medical
B) Chemistry
C) Mathematics
D) Physics
Answer: C

6) Which company becomes 1st US-based company?
A) Apple
B) IBM
C) Microsoft Corporation
D) Google
Answer: A

7) Who won a gold medal in the Savo Games?
A) Hima Das
B) Neeraj Chopra
C) Anisa Sayyed
D) Jitu Rai
Answer: B

8) Recently Jalees Sherwani Passed away. He was a ________?
A) Football Player
B) Scientist
C) Screenplay Writer
D) Politician
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team