Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 03 December 2018 Current Affairs Quiz

03 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 03 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which of the following will be the chief guest at the 2019 Republic Day celebrations in New Delhi?
A) Vladimir Putin
B) Donald Trump
C) Cyril Ramaphosa
D) Michel Temer
Answer: C

2) Which Bank appoints A.S. Rajeev as MD & CEO?
A) Bank of Maharashtra
B) Indian Bank
C) Vijaya Bank
D) Syndicate Bank
Answer: A

3) Who sworn in as Mexico President?
A) Enrique Peña Nieto
B) Andres Manuel Lopez Obrador
C) Felipe Calderon
D) Vicente Fox
Answer: B

4) Who becomes first Indian to be elected ISSF Vice President?
A) Shri Suresh Kumar
B) Shri Rajeev Singh
C) Shri Naresh Karthick
D) Shri Raninder Singh
Answer: D

5) IOC sets up human rights advisory committee starting in Which Year?
A) 2024
B) 2025
C) 2032
D) 2035
Answer: A

6) Who becomes the first woman to win Australia’s Greg Norman Medal?
A) Karrie Webb
B) Jan Stephenson
C) Minjee Lee
D) Su-Hyun Oh
Answer: C

7) Which day was observed as International Day of Persons with Disabilities?
A) 06 December
B) 23 December
C) 13 December
D) 03 December
Answer: D

8) An Eminent Personality Ashutosh Jain passed away. He was a _______.
A) News broadcaster at DDNEWS
B) News broadcaster at AIR
C) Bollywood Director
D) Chess Player
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team