fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 03 January 2019 Current Affairs Quiz

03 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 03 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Saurabh Kumar has been appointed as the Chairman of the which Company?
A) Ordnance Factory Board
B) Lockheed Martin
C) BAE Systems
D) Boeing
Answer: A

2) Who has appointed LIC’s Acting Chairman?
A) V K Sharma
B) B. Venu Gopal
C) Hemant Bhargava
D) Sunitha Sharma
Answer: C

3) For the setting up of setting up of a high-level committee for implementation of Which Clause of the Assam Accord?
A) Clause 2
B) Clause 6
C) Clause 13
D) Clause 15
Answer: B

4) India & Which Country exchange list of nuclear installations and facilities covered under the Agreement?
A) Bhutan
B) China
C) Japan
D) Pakistan
Answer: D

5) Home Ministry approved UP’s proposal of renaming Which City as Prayagraj?
A) Allahabad
B) Lucknow
C) Kanpur
D) Agra
Answer: A

6) Cabinet approves merger of Which Banks ?
A) Vijaya Bank, Dena Bank & Andhra Bank
B) Vijaya Bank, Andhra Bank & Bank of Baroda
C) Andhra Bank, Dena Bank & Bank of Baroda
D) Vijaya Bank, Dena Bank & Bank of Baroda
Answer: D

7) Which of the following player has got top ranking in ICC Test Player Ranking, 2018?
A) Virat Kohli
B) K L Rahul
C) MS Dhoni
D) Kane Williamson
Answer: A

8) Ramakant Achrekar who passed away recently is associated with Which Game?
A) Football
B) Cricket
C) Athletics
D) Gymnastics
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team