fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 03 July 2018 Current Affairs Quiz

03 July 2018 Current Affairs Quiz

1) Andres Manuel Lopez Obrador elected which Country President?
(A) Canada
(B) USA
(C) Mexico
(D) Guatemala
Answer: C

2) Which State to set up India’s first Khadi mall?
(A) Jharkhand
(B) Andhra Pradesh
(C) West Bengal
(D) Gujarat
Answer: A

3) Which veteran cricketer became the fifth Indian player to be named in the Hall of Fame?
(A) Sachin Tendulkar
(B) Yuvraj Singh
(C) Rahul Dravid
(D) MS Dhoni
Answer: C

4) Which Country manufacturing growth jumps to six-month high as per PMI?
(A) Sri Lanka
(B) India
(C) Bhutan
(D) Nepal
Answer: B

5) Income Tax Department has launched an ‘instant’ Aadhaar-based PAN allotment service. PAN contains how many digits?
(A) 5
(B) 6
(C) 9
(D) 10
Answer: D

6) Who among the following will assume charge as Chief Justice of Hyderabad High Court?
(A) Justice Dinesh Maheshwari
(B) Justice TBN Radhakrishnan
(C) Justice Ajay Rastogi
(D) Justice Vineet Saran
Answer: B

7) Which Indian actor was honoured with special Icon Award at the London Indian Film Festival?
(A) Amitabh Bachchan
(B) Ranbir Kapoor
(C) Justice Ajay Rastogi
(D) Irrfan Khan
Answer: D

8) Who has won the 12th Malaysia Open title?
(A) Lee Chong Wei
(B) Kento Momota
(C) Tai Tizu Ying
(D) He Bingjiao
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team