fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 03 March 2019 Current Affairs Quiz

03 March 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 03 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who is appointed as India’s Ambassador to Vietnam?
A) Pranay Kumar Verma
B) Dinesh Sharma
C) Vivek Chopra
D) Narayana Swamy
Answer: A

2) Who is appointed Chairman of the National Commission for Backward Classes?
A) Dinesh Kumar
B) Sudarshan raj
C) Bhagwan Lal Sahni
D) Prakash Kumar
Answer: C

3) GST collection for Which Month slips to Rs 97,247 crore?
A) April
B) February
C) May
D) June
Answer: B

4) Who was Conferred Shanti Swarup Bhatnagar Prizes For Science & Tech?
A) Ram Nath Kovind
B) Mamata Banerjee
C) Pranab Mukherjee
D) Narendra Modi
Answer: D

5) Who won a gold medal in International wrestling tournament in Bulgaria?
A) Sushil Kumar
B) Vinesh Phogat
C) Bajrang Punia
D) Yogeshwar Dutt
Answer: C

6) Legendary Composer Who has passed away?
A) Andre Previn
B) Aloys Kontarsky
C) Andreas Staier
D) Aribert Reimann
Answer: A

7) Which Company Recognised as one of World’s Most Ethical Companies?
A) RINL
B) Tata Steel
C) JSW Steel
D) SAIL
Answer: B

8) Which day was observed as World Wildlife Day?
A) March 13
B) March 30
C) March 20
D) March 3
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team