fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 03 September 2018 Current Affairs Quiz

03 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 03 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Who has take charge as the new Chief Justice of India?
A) Justice R. Banumathi
B) Justice Madan Lokur
C) Justice Ranjan Gogoi
D) Justice Arun Kumar Mishra
Answer:C

2) According to which Bank Data Mauritius was top source of FDI into India in 2017-18 followed by Singapore?
A) RBI
B) Andhra Bank
C) SBI
D) YES Bank
Answer:A

3) In Which ministry has Binoy Kumar assumed charge of Secretary?
A) Ministry of Home Affairs
B) Ministry of Railway
C) Ministry of Agriculture
D) Ministry of Steel
Answer:D

4) Who released the book Moving on, Moving Forward – A Year in Office?
A) Ram Nath Kovind
B) Deepak Mishra
C) Narendra Modi
D) Suresh Prabhu
Answer:C

5) Who receive Bharatiya Manavata Vikas Puraskar?
A) Priyanka Chopra
B) Aishwarya Rai
C) Kajol
D) Shabana Azmi
Answer:D

6) Former India and Tamil Nadu batsman retires from all formats of cricket?
A) Virender Sehwag
B) Subramaniam Badrinath
C) Anil Kumble
D) None of the above
Answer:B

7) Which Country Pranab, Shibnath wins gold the men’s pair bridge at the Asian Games?
A) India
B) Asia
C) USA
D) China
Answer:A

8) According to data from the UN’s tourism organisation how many millions tourists arrivals India in 2017?
A) 15.84
B) 15.74
C) 15.54
D) 15.64
Answer:C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team