Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 04 December 2018 Current Affairs Quiz

04 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 04 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Tactical exercise called ‘Vajra Kayaa’ was held between India and ________.
A) Bhutan
B) USA
C) UK
D) Indonesia
Answer: B

2) Ullas Narayan wins India’s 1st International medal in which event?
A) Trekking
B) Orienteering
C) Duathlon
D) Ultra Running
Answer: D

3) GDP in India will grow ____ in the year ending March 2019, According to Moody’s?
A) 7.1%
B) 7.2%
C) 6.5%
D) 7.8%
Answer: B

4) Which country will withdraw from the Organisation of the Petroleum Exporting Countries (OPEC) in January 2019?
A) United Arab Emirates
B) Iran
C) Iraq
D) Qatar
Answer: D

5) India won how many medals in Commonwealth Senior Fencing Championships?
A) 01
B) 16
C) 03
D) 08
Answer: C

6) Which day was observed as Navy Day?
A) 06 December
B) 07 December
C) 15 December
D) 04 December
Answer: D

7) The ‘Asia Pacific Summit 2018′ was held in which country?
A) Nepal
B) Japan
C) China
D) India
Answer: A

8) ___ surpasses Apple to become most valuable company?
A) Microsoft
B) Alibaba
C) Amazon
D) Samsung
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team