Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 04 November 2018 Current Affairs Quiz

04 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 04 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has appointed as CEO of Swadhaar Finserve?
A) Veena Mankar
B) Vikas Muttoo
C) Manoj Kabra
D) Madhan Mohan
Answer: B

2) Sri Lanka President Who has announced that he would lift the suspension of parliament in 10 days?
A) Mahinda Rajapaksa
B) Chandrika Kumaratunga
C) Dingiri Banda Wijetunga
D) Maithripala Sirisena
Answer: D

3) Who is appointed as Chief Justice of Uttarakhand?
A) Suresh Rajan
B) Vignesh Kumar
C) Ramesh Ranganathan
D) Gokul nath
Answer: C

4) Which Country ranked 65 in Global Passport Index?
A) India
B) China
C) Russia
D) USA
Answer: A

5) Which State records highest school dropouts in India?
A) Andhra Pradesh
B) Nagaland
C) Bihar
D) Madhya Pradesh
Answer: B

6) The 13th Indo Myanmar regional border committee meet between India & which Country?
A) Japan
B) China
C) Indonesia
D) Myanmar
Answer: D

7) Who won SaarLorLux Open Badminton tournament in Germany?
A) Chen Long
B) Jwala Gutta
C) Subhankar Dey
D) Syed Modi
Answer: C

8) Badminton player who has extends support to Pro Volleyball League?
A) PV Sindhu
B) Saina Nehwal
C) Jwala Gutta
D) N. Sikki Reddy
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team