Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 04 October 2018 Current Affairs Quiz

04 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 04 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has appointed Executive Chairman of NALSA?
A) Madan Bhimarao Lokur
B) Ranjan Gogoi
C) Arun Kumar Mishra
D) Adarsh Kumar Goel
Answer: A

2) First Regional conference on Women in Detention & Access to Justice was held in which City?
A) Mandi
B) Dharamshala
C) Shimla
D) Chamba
Answer: C

3) UNCTAD expects Which Country GDP to rise 7% in 2018?
A) China
B) India
C) Russia
D) USA
Answer: B

4) Which Bank closes 51 branches to cut costs?
A) Bank of Baroda
B) Andhra Bank
C) YES Bank
D) Bank of Maharashtra
Answer: D

5) Which day was observed as World Animal Day?
A) 04 October
B) 14 October
C) 24 October
D) 03 October
Answer: A

6) Which Australian footballer retires from International Football?
A) John Aloisi
B) Tim Cahill
C) Mile Jedinak
D) Harry Kewell
Answer: C

7) Which State Legislative Council member M V V S Murthy passed away?
A) Maharashtra
B) Andhra Pradesh
C) Madhya Pradesh
D) Rajasthan
Answer: B

8) India & ADB Sign how many Million Loan for 3 WB Districts?
A) $ 540
B) $ 440
C) $ 340
D) $ 240
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team