fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 04 September 2018 Current Affairs Quiz

04 September 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 04 September 2018 CA Quiz in PDF Form

1) Who has been re-appointed as a director on the board of ICICI Securities?
A) Rajeev Rishi
B) Jatinder Bir Singh
C) Chanda Kochhar
D) Pawan Kumar Bajaj
Answer: C

2) Which communication services group appointed Mark Read as CEO in Place of Martin Sorrell?
A) WPP Plc
B) Ogilvy & Mather
C) TNS
D) Nielsen Holdings
Answer: A

3) Which Indian sportsperson was the India’s flag-bearer at the closing ceremony in the 18th Asian Games?
A) Bajrang Punia
B) Rahi Sarnobat
C) Rani Rampal
D) Vinesh Phogat
Answer: C

4) Who won silver medal in shooting in the women’s 10m air rifle event at ISSF Shooting World Championship?
A) Im Ha-na
B) Anjum Moudgil
C) Jung Eun-hea
D) Selina Gschwandtner
Answer: B

5) Who has been elected as the new Chairman of Indian Banks Association?
A) Mahesh Kumar Jain
B) Rajnish Kumar
C) PS Jayaram
D) Sunil Mehta
Answer: D

6) Which Bank hikes Benchmark lending rate By 0.2%?
A) SBI
B) Axis
C) HDFC
D) IDBI
Answer: A

7) Rikako Ikee belongs to which of the following game?
A) Wrestling
B) Boxing
C) Rowing
D) Swimming
Answer: D

8) Which Country participated in Tsunami Mock Drill along with 23 other nations?
A) Andorra
B) Slovakia
C) Brazil
D) India
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team