Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 05 December 2018 Current Affairs Quiz

05 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 05 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed as CEO of IAAF?
A) Doris Batter
B) Jon Ridgeon
C) Harold Abrahams
D) Halland Britton
Answer: B

2) Which bank ropes in Swapna Barman as brand ambassador for YONO?
A) Dena Bank
B) Yes Bank
C) Andhra Bank
D) State Bank of India
Answer: D

3) Who released book ‘Blue Waters Ahoy!’?
A) Robin K Dhowan
B) Devendra Kumar Joshi
C) Admiral Sunil Lanba
D) Nirmal Kumar Verma
Answer: C

4) Who Gets PETA ‘Hero to Animals’ Award?
A) Suresh Varma
B) Naresh Kumar
C) Varun Krishnan
D) Imran Hussain
Answer: D

5) Which state government to begin 10 day minimum wages enforcement campaign?
A) Delhi
B) Kerala
C) Tamil Nadu
D) Bihar
Answer: A

6) SpaceX Launches how many Satellites Aboard Reusable Rocket?
A) 61
B) 62
C) 60
D) 64
Answer: D

7) Gautam Gambhir announces retirement from all forms of cricket. He made his debut in Which Year?
A) 2003
B) 2000
C) 2004
D) 2002
Answer: A

8) Which day is observed on December 5th?
A) World Hearts Day
B) World Organ Day
C) World Soil Day
D) World Health Day
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team