Breaking News
Home / gk / Quiz / 05 February 2019 Current Affairs Quiz

05 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 05 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who is appointed as the MD and CEO of Corporation Bank?
A) Karnam Sekar
B) P.S.JayaKumar
C) Jai Kumar Garg
D) P.V.Bharathi
Answer: D

2) GST collection increases to one lakh crore in Which Month?
A) February
B) January
C) March
D) April
Answer: B

3) Which State becomes 1st State to Set Up Price Monitoring And Research Unit?
A) Bihar
B) Maharashtra
C) Kerala
D) Karnataka
Answer: C

4) Who received the K.Veeramani Award for Social Justice 2018?
A) P.S.Krishnan
B) Michael Selvanayagam
C) Nitish Kumar
D) Dhaneswar Sahoo
Answer: A

5) ISRO to launch its 40th Communication Satellite GSAT-31 from Which Station?
A) Vikram Sarabhai Space Centre, Kerala
B) Abdul Kalam Island
C) French Guiana
D) None of the above
Answer: C

6) FDI during Which Month 2018-19 fell 11 per cent to $22.66 billion?
A) April-November
B) April-September
C) April-December
D) April-May
Answer: B

7) Who becomes World No.1 Women’s ODI Batter?
A) Mithali Raj
B) Harmanpreet Kaur
C) Jhulan Goswami
D) Smriti Mandhana
Answer: D

8) Padma Shri R.B.Patil passed away in Which City?
A) Bengaluru
B) Mangalore
C) Hubballi
D) Mysore
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team