Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 05 November 2018 Current Affairs Quiz

05 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 05 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Bank appointed Vikas Muttoo as CEO of its subsidiary Swadhaar Finserve?
A) RBL Bank
B) Bank of Baroda
C) Canara Bank
D) Allahabad Bank
Answer: A

2) Which Country ranked 12th in web-borne threats?
A) USA
B) China
C) India
D) Japan
Answer: C

3) Who is appointed as the next Ambassador of India to Lao People’s Democratic Republic?
A) Dinesh Karthik
B) Dinkar Asthana
C) Suresh Kumar
D) Naresh Iyer
Answer: B

4) 1st WHO Global Conference on Air Pollution & Health held in Which City?
A) Zurich
B) Basel
C) Lucerne
D) Geneva
Answer: D

5) Prime Minister of Italy who has pay an official visit to India?
A) Giuseppe Conte
B) Matteo Renzi
C) Paolo Gentiloni
D) Enrico Letta
Answer: A

6) Who has sets record by picking up 13th world championship gold medal?
A) Shannon Miller
B) Gabby Douglas
C) Simone Biles
D) Nastia Liukin
Answer: C

7) Which day was observed as National Ayurveda day in 2018?
A) 12 November
B) 15 November
C) 25 November
D) 05 November
Answer: D

8) Which Indian Cricketer retires from first-class cricket?
A) Kuldeep Yadav
B) Ambati Rayudu
C) Karun Nair
D) Manish Pandey
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team