Breaking News
Home / gk / Quiz / 06 February 2019 Current Affairs Quiz

06 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 06 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Dinesh Bhatia appointed as the Ambassador of India to the Republic of Which Country?
A) Argentina
B) Brazil
C) Chile
D) Colombia
Answer: A

2) Who awarded EY Lifetime Achievement Award?
A) Mukesh Ambani
B) Shiv Nadar
C) Azim Premji
D) Dilip Shanghvi
Answer: C

3) Centre is not willing to recommend President’s rule in Which State?
A) Andhra Pradesh
B) West Bengal
C) Bihar
D) Madhya Pradesh
Answer: B

4) 5-Member Committee to Promote Dairy Farming was set up by Which State?
A) Andhra Pradesh
B) West Bengal
C) Bihar
D) Punjab
Answer: D

5) Nilambar Acharya appointed Nepal’s envoy to Which Country?
A) Japan
B) USA
C) India
D) China
Answer: C

6) P.S.Krishnan received K.Veeramani Award for Social Justice in Which Year?
A) 2018
B) 2019
C) 2017
D) 2016
Answer: A

7) Former mayor Who wins El Salvador’s presidential election?
A) Antonio Saca
B) Nayib Bukele
C) Alfredo Cristiani
D) Oscar Ortiz
Answer: B

8) Ramesh Bhatkar Passes Away. He is popularly known as _________.
A) Politician
B) Dancer
C) Singer
D) Actor
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team