Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 06 November 2018 Current Affairs Quiz

06 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 06 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Sanjay Kumar Verma appointed as the next Ambassador of India to Which Country?
A) USA
B) China
C) India
D) Japan
Answer: D

2) 18th Indian Ocean Rim Association Council of ministers meeting held in which City?
A) Pretoria
B) Durban
C) Port Elizabeth
D) Bloemfontein
Answer: B

3) Who reaches Malawi on final leg of his 3-nations Africa tour?
A) Venkaiah Naidu
B) Mohammad Hamid Ansari
C) Bhairon Singh Shekhawat
D) Krishan Kant
Answer: A

4) Which Company announced appointment of Rajesh Ram Mishra as the New President?
A) ECIL
B) ESDM
C) IESA
D) None of the above
Answer: C

5) Which Indian actor honoured with ‘Distinguished Fellow Award’ in Boston?
A) Anil Kapoor
B) Anupam Kher
C) Sanjay Dutt
D) Mohanlal
Answer: B

6) RBI slaps Rs 1 crore fine on Which Bank?
A) India Bank
B) Andhra Bank
C) YES Bank
D) Fino Payments bank
Answer: D

7) Who wins SaarLorLux open Badminton tournament?
A) Saina Nehwal
B) Pullela Gopichand
C) Subhankar Dey
D) Srikanth Kidambi
Answer: C

8) Which Year war hero M.P. Awati passes away?
A) 1971
B) 1972
C) 1973
D) 1974
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team