Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 07 August 2018 Current Affairs Quiz

07 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) ASEAN Foreign Ministers meet held in Which Country?
A) India
B) Singapore
C) Jordan
D) China
Answer:B

2) Ajay Data selected as a member of ccNSO will be custodian of ___________.
A) Asia and Pacific Islands
B) South American Islands
C) European Islands
D) Asia, Australia and Pacific Islands
Answer:D

3) Who has stepping down as CEO of food and beverage giant PepsiCo?
A) Mary T. Barra
B) Chanda Kochhar
C) Indra Nooyi
D) Irene Rosenfeld
Answer:C

4) Who has maintains 1st spot in ATP rankings?
A) Rafael Nadal
B) David Ferrer
C) Carlos Moyá
D) Arantxa Sánchez Vicario
Answer:A

5) Who has appointed as MD of DFCCIL?
A) Naresh Salecha
B) Anshuman Sharma
C) Naveen Kumar Shukla
D) Anurag Sachan
Answer:D

6) HDFC Life Insurance Company inked a pact with Which Bank?
A) Andhra Bank
B) SBI
C) Vijaya Bank
D) HDFC Bank
Answer:C

7) Which Country wins women’s hockey world cup 2018?
A) Netherland
B) Austria
C) Slovakia
D) Poland
Answer:A

8) Senior Congress leader and long-time personal assistant of former Prime Minister Indira Gandhi, who recently passed away?
A) Kedarnath Singh
B) Arjan Singh
C) Pavani Parameswara Rao
D) Rajinder Kumar Dhawan
Answer:D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team