Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 07 December 2018 Current Affairs Quiz

07 December 2018 Current Affairs Quiz

07 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Indian-origin woman, who has been recently named as South Africa’s 1st female chief prosecutor?
A) Rashmi Sinha
B) Anuja Ravindra Dhir
C) Kamala Harris
D) Shamila Batohi
Answer: D

2) Annual Startup India Venture Capital Summit 2018 held in which State?
A) Gujarat
B) Goa
C) Karnataka
D) Kerala
Answer: B

3) Which Country passport Ranked Most Powerful Globally?
A) United Arab Emirates
B) Turkey
C) Israel
D) Syria
Answer: A

4) Government appointed Lalit Kumar as its nominee on which bank?
A) Andhra Bank
B) SBI
C) ICICI Bank
D) Bank of India
Answer: C

5) Fitch Ratings lowered Which Country GDP growth forecast to 7.2% on higher financing costs?
A) India
B) China
C) Russia
D) None of the above
Answer: A

6) Who nominated for Golden Globe awards?
A) Denzel Washington
B) Robert De Niro
C) Johnny Depp
D) Bradley Cooper
Answer: D

7) Who becomes fastest bowler to take 200 Test wickets?
A) Azhar Ali
B) Yasir Shah
C) Sarfraz Ahmed
D) Shoaib Malik
Answer: B

8) Arun Kumar Shaw passes away. He is popularly known as __________.
A) Swimmer
B) Badminton
C) Actor
D) Singer
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team