Breaking News
Home / gk / Quiz / 07 February 2019 Current Affairs Quiz

07 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Air India Chairperson Who was appointed Civil Aviation Secretary?
A) Pradeep Singh Kharola
B) Gargi Kaul
C) Shri Satyendra Kumar Mishra
D) Vinod Hejmadi
Answer: A

2) Which Bank Released 6th Bi-Monthly Monetary Policy Statement?
A) SBI
B) Andhra Bank
C) RBI
D) None of the above
Answer: C

3) Overview of Official Visit Of Monaco’s Prince Albert II to Which Country?
A) Japan
B) India
C) China
D) USA
Answer: B

4) Government to borrow additional Rs 36,000 cr in Which Financial Year?
A) 2016
B) 2017
C) 2018
D) 2019
Answer: D

5) Which State Sets Up Panel To Review Welfare Schemes For Tribals?
A) Andhra Pradesh
B) Madhya Pradesh
C) Maharashtra
D) Bihar
Answer: C

6) Which bank UK Chief Mr. Sanjiv Chadhs Honoured with Freedom of the City of London?
A) SBI
B) RBI
C) Andhra Bank
D) Bank of India
Answer: A

7) Who wins Seattle Open?
A) Mohamed El Shorbagy
B) Ramit Tandon
C) Gregory Gaultier
D) James Willstrop
Answer: B

8) Priyanath Dey passed away in Which City?
A) Cuttack
B) Rourkela
C) Sambalpur
D) Bhubaneswar
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team