Breaking News
Home / gk / Quiz / 07 January 2019 Current Affairs Quiz

07 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who is Reinstated as CBI Chief by Supreme Court?
A. Alok Verma
B. Dinesh Kumar
C. Vivek Rajan
D. Ganesh kumar
Answer: A

2) Which Country PM Erna Solberg in India on 3-Day Visit?
A. Germany
B. France
C. Norway
D. Italy
Answer: C

3) Which State tops ACIs Ease of Doing Business Index?
A. Karnataka
B. Kerala
C. Telangana
D. Andhra Pradesh
Answer: D

4) Which bank SBFC Joined Hands to Provide Loans Worth Rs. 1 Crore to MSMEs for 15-year Tenure?
A. ICICI Bank
B. State Bank of India
C. Dena Bank
D. Canara bank
Answer: A

5) How many Journalists honoured with Ramnath Goenka Award in Journalism?
A. 01
B. 02
C. 03
D. 04
Answer: C

6) Who is the head of the High-level Committee Notified on Assam Accord ?
A. Subhash Das
B. MP Bezbarauah
C. Dr Nagen Saikia
D. None of the above
Answer: B

7) Which Country Lunar rover named ‘Yutu-2’, lands on the far side of the moon?
A. India
B. Italy
C. Japan
D. China
Answer: D

8) Hopman Cup: Roger Federer & Belinda Bencic retain title for Which Country?
A. Switzerland
B. Russia
C. Indonesia
D. Pakistan
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team