Breaking News
Home / gk / Quiz / 07 March 2019 Current Affairs Quiz

07 March 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Country joins International Criminal Court?
A) Malaysia
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: A

2) Which Country orders German ambassador to leave?
A) Brazil
B) Argentina
C) Venezuela
D) Colombia
Answer: C

3) World Bank to give Rs 2,200 cr for Which State healthcare project?
A) Madhya Pradesh
B) Andhra Pradesh
C) Uttar Pradesh
D) Bihar
Answer: B

4) The OECD cut forecasts again for the global economy in Which Years?
A) 2016 & 20
B) 2017 & 20
C) 2018 & 20
D) 2019 & 20
Answer: D

5) Which Country has seven of the world’s 10 cities with worst air pollution?
A) India
B) China
C) Japan
D) USA
Answer: A

6) Which space institute astronauts to carry out first all-female spacewalk?
A) ISRO
B) KCST
C) NASA
D) None of the above
Answer: C

7) Who becomes world’s youngest self-made billionaire?
A) Tyra Banks
B) Kylie Jenner
C) Heidi Klum
D) Christina Aguilera
Answer: B

8) Government announces new How Many Rs coin?
A) 01
B) 05
C) 10
D) 20
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team