Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 07 November 2018 Current Affairs Quiz

07 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 07 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who is elected as President of AIBA?
A) Gafur Rakhimov
B) Mr Osvaldo Bisbal
C) Mr Franco Falcinelli
D) Mr Serik Konakbayev
Answer: A

2) Which Australia Cricketer resigns from Cricket Australia board?
A) Mark Waugh
B) Greg Campbell
C) Mark Taylor
D) Merv Hughes
Answer: C

3) Which of the following has become first country to ban sunscreen to save coral reefs?
A) Singapore
B) Maldives
C) Japan
D) Palau
Answer: D

4) Which country re-elected as member of ITU council till 2022?
A) Saudi Arabia
B) India
C) Pakistan
D) Indonesia
Answer: B

5) Who bags IPI-India award for excellence in journalism 2018?
A) Vikram Chandra
B) Rajat Sharma
C) Namrata Ahuja
D) Shweta Singh
Answer: C

6) Which musician Biography of the book Notes of a Dream?
A) Ilaiyaraaja
B) Virat Kohli
C) Anu Malik
D) A.R. Rahman
Answer: D

7) Which Indian Cricketer sets record, becomes first cricketer in history to score 4 T20I hundreds?
A) Rohit Sharma
B) Virat Kohli
C) Ajinkya Rahane
D) Shikhar Dhawan
Answer: A

8) The National Cancer Awareness Day is observed on which date in India?
A) November 8
B) November 5
C) November 6
D) November 7
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team