Breaking News
Home / gk / Quiz / 08 February 2019 Current Affairs Quiz

08 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 08 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Country signs accord to join NATO?
A) Macedonia
B) Bulgaria
C) Albania
D) Serbia
Answer: A

2) Which Country becomes World’s Second Largest Consumer and importer of LPG?
A) Japan
B) Russia
C) India
D) None of the above
Answer: C

3) India Jumps 8 Place to 36th on International IP Index of Which Year?
A) 2017
B) 2019
C) 2018
D) 2016
Answer: B

4) Which Country to Host 13th Conference of Parties of Convention on Conservation of Migratory Species?
A) Japan
B) Russia
C) China
D) India
Answer: D

5) Who Conferred with France’s Highest Civilian Honour?
A) Stephen Alathara
B) Francois Laborde
C) Joseph C. Panjikaran
D) S. J. Berchmans
Answer: B

6) Which Bank announces bi-monthly monetary policy?
A) Andhra Bank
B) Bank of India
C) SBI
D) RBI
Answer: D

7) Who Notched up Gold at EGAT Cup in Thailand?
A) Jitu Rai
B) Punam Yadav
C) Saikhom Mirabai Chanu
D) Ragala Venkat Rahul
Answer: C

8) Longest-Serving US Congressman Who was Passed Away?
A) John Dingell
B) Herbert Zelenko
C) Bill Zeliff
D) William T. Zenor
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team