Breaking News
Home / gk / Quiz / 08 January 2019 Current Affairs Quiz

08 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 08 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was Appointed Director-General of SSB?
A) Kumar Rajesh Chandra
B) Satish Chandra
C) Ranjit Narayan
D) Narayan Choudhury
Answer: A

2) World Bank President who was announced that he will step down?
A) Robert Zoellick
B) James Wolfensohn
C) Jim Yong Kim
D) Barber Conable
Answer: C

3) CSO Forecasts Which Country Economy to grow at 7.2% in 2018-19?
A) Japan
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: B

4) Malaysia’s monarch who was resigned?
A) Iskandar of Johor
B) Abdul Halim of Kedah
C) Mizan Zainal Abidin of Terengganu
D) Sultan Muhammad V
Answer: D

5) Who launch the book ‘A Crusade Against Corruption’?
A) K. Rahman Khan
B) Harivansh Narayan Singh
C) P. J. Kurien
D) Violet Alva
Answer: B

6) Who won the Best Actor Award in the drama category at the 76th Golden Globe Awards 2019?
A) Lucas Hedges
B) Willem Dafoe
C) Bradley Cooper
D) Rami Malek
Answer: D

7) How much amount is likely to be transferred an interim dividend to the government by RBI?
A) Rs 50,000 crore
B) Rs 40,000 crore
C) Rs 20,000 crore
D) Rs 60,000 crore
Answer: B

8) Which Country thrash Thailand 4-1 in AFC Asian Cup?
A) Pakistan
B) China
C) Japan
D) India
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team