fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 08 July 2018 Current Affairs Quiz

08 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 08 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Recently who becomes the 3rd richest person in the world?
(A) Carlos Slim
(B) Jeff Bezos
(C) Mark Zuckerberg
(D) Bill Gates
Answer: C

2) Who has gets another 5 years as Reliance Chairman?
(A) Mukesh Ambani
(B) Anil Ambani
(C) Akash Ambani
(D) None of the above
Answer: A

3) Which currency has been ranked as one of the 10 best-performing currencies?
(A) Turkish lira
(B) South Korean won
(C) Brazilian real
(D) Rupee
Answer: D

4) Who gets knowledge excellence award?
(A) B.L. Bagra
(B) Dr. T.K Chand
(C) Joy Varghese
(D) Ansuman Das
Answer: B

5) Which Indian Cricketer completes 500 international matches during the second T20 International against England?
(A) Dhoni
(B) Virat Kohli
(C) Rohit Sharma
(D) K. L. Rahul
Answer: A

6) Kabutari Devi died following a heart attack, at a hospital in Uttarakhand. She is popularly known as __________.
(A) Writer
(B) Actor
(C) Folk Singer
(D) Poet
Answer: C

7) Who is Secretary of State of U.S.?
(A) Hillary Rodham Clinton
(B) Mike Pompeo
(C) John Kerry
(D) Rex Wayne Tillerson
Answer: B

8) Anju Khosla becomes Oldest Indian woman to complete Ironman Triathlon. How much of as her?
(A) 52
(B) 58
(C) 55
(D) 56
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team