Breaking News
Home / gk / Quiz / 08 March 2019 Current Affairs Quiz

08 March 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 08 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was appointed as Goodwill Ambassador of UNDP?
A) Padma Lakshmi
B) Kathie Lee Gifford
C) Tyra Banks
D) Julie Chen
Answer: A

2) Who was appointed new Ambassador of India to Saudi Arabia?
A) Shashi Tharoor
B) Nirupama Rao
C) Ausaf Sayeed
D) Navtej Sarna
Answer: C

3) Who Resigns as Mizoram Governor?
A) K. Surendran
B) Kummanam Rajasekharan
C) Shobha Surendran
D) O. Rajagopal
Answer: B

4) Income tax exemption limit on gratuity doubled to how many Lakhs?
A) 10
B) 40
C) 30
D) 20
Answer: D

5) Which State to increase the OBC quota and implement EWS?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Madhya Pradesh
D) Karnataka
Answer: C

6) Who give Nari Shakti awards on International Women’s Day?
A) Ram Nath Kovind
B) Pranab Mukherjee
C) Pratibha Patil
D) A. P. J. Abdul Kalam
Answer: A

7) P Iniyan belongs to Which State?
A) Kerala
B) Karnataka
C) Bihar
D) Tamil Nadu
Answer: D

8) Which Day was observed as International Women’s Day?
A) 18 March
B) 08 March
C) 28 March
D) 16 March
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team