Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 08 November 2018 Current Affairs Quiz

08 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 08 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Gaddam Dharmendra appointed India’s Ambassador to Which Country?
A) Turkey
B) Israel
C) Syria
D) Iran
Answer: D

2) Which bank Inks $172 million Project Agreement with Andhra Pradesh?
A) Indian Bank
B) World Bank
C) Andhra Bank
D) YES Bank
Answer: B

3) India pledged contribution of how many millions for UN agencies, development activities?
A) USD 13.36 million
B) USD 12.36 million
C) USD 11.36 million
D) USD 10.36 million
Answer: A

4) Which Investment Banking Company appointed John Dugan as its new chairman?
A) JPMorgan Chase
B) Chase Bank
C) Citigroup
D) Morgan Stanley
Answer: C

5) Who is chosen for Raja Ram Mohan Roy award by PCI?
A) Dinesh Karthik
B) Suresh rajan
C) Ganesh Kumar
D) N Ram
Answer: D

6) Who were Co authorised of the book ‘The Fire Burns Blue: A History of Women’s Cricket in India’?
A) Mayanti Langer & Sidhanta Pathak
B) Karunya Keshav & Sidhanta Pathak
C) Boria Majumdar & Sidhanta Pathak
D) Kadambari Murali & Karunya Keshav
Answer: B

7) Supreme Court has given nod for a separate High Court for Which State?
A) Madhya Pradesh
B) Kerala
C) Andhra Pradesh
D) Bihar
Answer: C

8) V. Rathinam has passed away following a short term illness at which town in Tamil Nadu?
A) Ramanathapuram
B) Chennai
C) Madurai
D) Tiruchirappalli
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team