Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 09 December 2018 Current Affairs Quiz

09 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 09 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Atul Sahai appointed CMD of Which Insurance Company?
A) LIC
B) Bajaj General Insurance
C) New India Assurance
D) None of the above
Answer: C

2) Which Country to retain top position in remittances with $80 billion according to World Bank?
A) India
B) Japan
C) Russia
D) China
Answer: A

3) Which Bank inducted Amitabh Chaudhry as additional director on its board?
A) Bank of India
B) Bank of Baroda
C) Andhra Bank
D) Axis Bank
Answer: D

4) Who wins Miss World 2018 Crown?
A) Elsa Benítez
B) Vanessa Ponce de Leon
C) Blanca Soto
D) Laura Elizondo
Answer: B

5) Who will be awarded ‘Arets Stjerneskudd’?
A) Jhanvi Kapoor
B) Alia Bhatt
C) Bipasha Basu
D) Priyanka Chopra
Answer: A

6) How many Indians among world’s 100 most powerful women, list topped by Germen Chancellor Angela Merkel?
A) 3
B) 2
C) 4
D) 1
Answer: C

7) Who released the books The Republican Ethic & Loktantra ke Swar?
A) Mohammad Hamid Ansari
B) Shri M.Venkaiah Naidu
C) Bhairon Singh Shekhawat
D) K. R. Narayanan
Answer: B

8) Anushka, Chaitanya youngest winners at U.S. Kids Golf’s first event in which Country?
A) USA
B) Russia
C) China
D) India
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team