Breaking News
Home / gk / Quiz / 09 February 2019 Current Affairs Quiz

09 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 09 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who assumed Charge as Secretary, Ministry of Minority Affairs?
A) Shri Sailesh
B) Kanak Ch. Sarma
C) Ranjana Barua
D) Anjan Kumar Sarma
Answer: A

2) 2nd ASEAN-India Youth Summit held in Which City?
A) Dibrugarh
B) Jorhat
C) Guwahati
D) Tezpur
Answer: C

3) India & Which Country sign MOU for training 1800 Bangladesh civil servants?
A) Japan
B) Bangladesh
C) China
D) USA
Answer: B

4) Which State pegs growth at 7.3% this fiscal?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Chattisgarh
D) Himachal Pradesh
Answer: D

5) Which Bank wins Data Science Innovation Award?
A) YES Bank
B) RBI
C) SBI
D) Bank of India
Answer: A

6) Who takes over charge of DGP Punjab?
A) OP Singh
B) Sulkhan Singh
C) Dinkar Gupta
D) Rishi Kumar Shukla
Answer: C

7) Which of the following team has won the Ranji Trophy?
A) Delhi
B) Mumbai
C) Vidarbha
D) Saurashtra
Answer: D

8) Oscar-Nominated British Actor Who has Passed Away?
A) Kate Winslet
B) Albert Finney
C) Orlando Bloom
D) Colin Firth
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team