fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 09 March 2019 Current Affairs Quiz

09 March 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 09 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who has been appointed as Director of BARC?
A) Ajit Kumar Mohanty
B) Brajendra Tripathi
C) Mukesh Lakhera
D) Ramesh Singh Tyagi
Answer: A

2) Kaja Kallas was appointed as first female PM of which country?
A) Belarus
B) Afghanistan
C) Estonia
D) Sri Lanka
Answer: C

3) Which country offers world cheapest mobile data packs according to UK Report?
A) United States
B) India
C) Finland
D) Italy
Answer: B

4) OECD has reduced the world economic growth forecasts for 2019 to how many percent?
A) 2.8 %
B) 3%
C) 3.1%
D) 3.3%
Answer: D

5) Which City Bags Cleanest City Award For 3rd Straight Year?
A) Indore
B) Bhopal
C) Jabalpur
D) Gwalior
Answer: A

6) Who is the author of ‘Designing Destiny:The Heartfulness way’?
A) Surya
B) Chetan Bhagat
C) Kamlesh Patel
D) Amitav Ghosh
Answer: C

7) HP Inc India has signed a agreement with which state to establish Center of Excellence for 3D printing?
A) Telangana
B) Andhra Pradesh
C) Uttar Pradesh
D) Odisha
Answer: B

8) Who won the Acapulco International Title?
A) Leander Paes
B) Alexander Zverev
C) Rafael Nadal
D) Nick Kyrgios
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team