fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 09 May 2018 Current Affairs Quiz

09 May 2018 Current Affairs Quiz

1) Who was sworn in as the new President of Costa Rica?

(A) Luis Guillermo Solis

(B) Carlos Alvarado

(C) Laura Chinchilla

(D) Oscar Arias Sánchez

Answer: B

2) India ranks ___ in Asia-Pacific on power index?

(A) 4th

(B) 3rd

(C) 6th

(D) 2nd

Answer: A

3) Name the tennis champion to be ranked at the top spot in the latest men’s Association of Tennis Professionals (ATP) Rankings?

(A) Grigor Dimitrov

(B) Alexander Zverev

(C) Rafael Nadal

(D) Roger Federer

Answer: C

4) Name the New York attorney general who announced his resignation?

(A) Eliot Spitzer

(B) Dennis Vacco

(C) Eric Schneiderman

(D) Barbara D. Underwood

Answer: C

5) Which among the following has lifted third premier league trophy in seven seasons?

(A) Manchester City

(B) Leicester City

(C) Chelsea

(D) Arsenal

Answer: A

6) Who among the given Indian has been awarded the Annual WEF 2018 Awards in ‘Excellent Woman of Excellence’ category?

(A) Prakriti Poddar

(B) Nisha Bhalla

(C) Reshmma Gulati

(D) Anuradha Shukla

Answer: B

7) Balikatan military exercise is the largest annual military exercise between which two countries?

(A) US and Indonesia

(B) US and Vietnam

(C) US and Myanmar

(D) US and Philippines

Answer: D

8) Who has been appointed as the new head of the Google Cloud India business?

(A) Nitin Bawankule

(B) Bhaskar Pramanik

(C) Kirthiga Reddy

(D) Amit Agarwal

Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team