Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 09 November 2018 Current Affairs Quiz

09 November 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 09 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who replaces Elon Musk as Tesla’s Chairman with immediate effect?
A) Irene Rosenfeld
B) Sheryl Sandberg
C) Robyn Denholm
D) Marissa Mayer
Answer: C

2) Who resigns as United States Attorney General?
A) Jeff Sessions
B) Loretta Lynch
C) Eric Holder
D) Michael Mukasey
Answer: A

3) How much percentage did India at Unemployment rate in India by Centre for Monitoring Indian Economy?
A) 9.2%
B) 8.4%
C) 7.5%
D) 6.9%
Answer: D

4) India’s economic growth to slow to 7.3% in which year?
A) 2020
B) 2019
C) 2025
D) 2021
Answer: B

5) Which Marathi Actor to get Maha Lifetime award for theatre?
A) Nana Patekar
B) Sanjay Narvekar
C) Jayant Sawarkar
D) Sonali Kulkarni
Answer: C

6) Who is the author of the book ‘Don’t Tell The Governor’?
A) Ravi Subramanian
B) Arundhati Roy
C) Chetan Bhagat
D) Salman Rushdie
Answer: A

7) Who wins gold in Men’s Skeet at 8th Asian Shotgun Championship?
A) Harihar Banerjee
B) Joydeep Karmakar
C) Bhagirath Samai
D) Angad Vir Singh Bajwa
Answer: D

8) Bhajan singer who has passed away?
A) Lata Mangeshkar
B) Vinod Agarwal
C) Sonu Nigam
D) K. J. Yesudas
Answer: B

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team