fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 10 June 2018 Current Affairs Quiz

10 June 2018 Current Affairs Quiz

1) Who has appointed as Chairman of CBIC?
(A) S Ramesh
(B) John Joseph
(C) Pranab Kumar Das
(D) Susanta Kumar Panda
Answer: A

2) Where was the 44th G7 Summit on June 2018?
(A) Germany
(B) Holland
(C) New York
(D) Canada
Answer: D

3) Which Country cricket coach Mr. Mike Hesson resigned from his post?
(A) India
(B) England
(C) Australia
(D) New Zealand
Answer: D

4) Who has won the women’s singles French Open tennis tournament 2018?
(A) Simona Halep
(B) Garbine Muguruza
(C) Angelique Kerber
(D) Serena Williams
Answer: A

5) Who has been appointed as the vigilance commissioner in the Central Vigilance Commission, New Delhi?
(A) PK Mishra
(B) Vishal Rai
(C) Sharad Kumar
(D) Ram Kumar
Answer: C

6) Who has taken charge as the Executive Director & Secretary of EEPC India?
(A) Suranjan Gupta
(B) Adhip Mitra
(C) Anima Pandey
(D) Rakesh Suraj
Answer: A

7) Who among the following has clinched gold in men’s 800m event at the 2018 Junior Asian Athletics Championships in Gifu, Japan?
(A) Kartik Kumar
(B) Anu Kumar
(C) Damneet Singh
(D) Ashish Jakhar
Answer: B

8) Laliteshwar Prasad Shahi, who passed away recently, was associated with which political party of India?
(A) Congress
(B) BJP
(C) NCP
(D) CPI
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team