Breaking News
Home / gk / Quiz / 10 March 2019 Current Affairs Quiz

10 March 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 10 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who Named Chief Scientist at WHO?
A) Soumya Swaminathan
B) N. K. Ganguly
C) Vishwa Mohan Katoch
D) Satyavati
Answer: A

2) Who named as Palestinian PM?
A) Ahmed Qurei
B) Ismail Haniyeh
C) Mohammad Shtayyeh
D) Satyavati
Answer: C

3) Who appointed as Finance Secretary?
A) Umesh Kumar
B) Subhash Chandra Garg
C) Devendra Bhushan Gupta
D) Ambuj Sharma
Answer: B

4) Which Country bags 1st Prize at International ‘Golden City Gate Tourism Awards 2019’ in Berlin?
A) Pakistan
B) China
C) USA
D) India
Answer: D

5) How many years Old Japanese Woman Honoured as World’s Oldest Person Alive by Guinness World Records?
A) 100
B) 118
C) 116
D) 117
Answer: C

6) Who appointed as Chancellor of Gujarat Central University?
A) Hasmukh Adhia
B) Gurjot Kaur
C) Rakesh Srivastava
D) Raj Hans Upadhyay
Answer: A

7) Which Country wins 1 Gold, 4 Silver in Finland Boxing Tournament?
A) China
B) India
C) Japan
D) Pakistan
Answer: B

8) Which Bank to link the interest rate to RBIs repo rate?
A) HDFC
B) ICICI
C) SBI
D) BOI
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team