Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 10 October 2018 Current Affairs Quiz

10 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 10 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Nikki Haley recently resigned from which of the following designation?
A) US Ambassador to United Nations
B) US Ambassador to India
C) US Ambassador to ASEAN
D) US Ambassador to Israel
Answer: A

2) What of the rank of India in Oxfam world inequality index 2018?
A) 99
B) 106
C) 147
D) 126
Answer: C

3) The Corporate affairs ministry set up how many member panel to check on the discounts offered by the online retailers?
A) 20
B) 10
C) 15
D) 05
Answer: B

4) Which dictionary as officially added word Idiocracy in it?
A) The American Heritage Dictionary
B) Cambridge Advanced Learner’s Dictionary
C) The Devil’s Dictionary
D) Oxford English Dictionary
Answer: D

5) Who has won her 30th WTA singles title?
A) Torben Ulrich
B) Caroline Wozniacki
C) Kenneth Carlsen
D) Kristian Pless
Answer: B

6) Thangjam Tababi Devi belongs to Which State?
A) Andhra Pradesh
B) Maharashtra
C) Madhya Pradesh
D) Manipur
Answer: D

7) Which day was observed as World Mental Health Day?
A) 10 October
B) 20 October
C) 30 October
D) 05 October
Answer: A

8) Singer Nitin Bali passes away in which city road accident?
A) Pune
B) Nagpur
C) Mumbai
D) Nashik
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team