Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 11 August 2018 Current Affairs Quiz

11 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 11 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who takes charge as Chief Justice of Delhi High Court?
A) Shri Suresh Menon
B) Shri Krishna kumar
C) Shri Rajesh Sharma
D) Shri Rajendra Menon
Answer:D

2) Who has re-appointed TRAI chairperson till 2020?
A) Nripendra Misra
B) R S Sharma
C) Pradeep Kumar Sinha
D) Rajeev Kapoor
Answer:B

3) Which state government announces special assistance of Rs 500 crore for OBC community?
A) Maharashtra
B) Kerala
C) Tamil Nadu
D) Andhra Pradesh
Answer:A

4) Which month Parliament passed the SC & ST (Prevention of Atrocities) Amendment Bill, 2018?
A) March
B) May
C) August
D) January
Answer:C

5) Which Bank has reached 53rd position in the category of world’s top banks?
A) YES Bank
B) SBI
C) Andhra Bank
D) None of the above
Answer:B

6) Who has released 3 books ‘Jewellery’, ‘Ghats of Banaras’ & ‘Untold Story of Broadcasting’, at IGNCA?
A) Piyush Goyal
B) Suresh Prabhu
C) Manoj Sinha
D) Mahesh Sharma
Answer:D

7) Who will be India’s flag bearer in the opening ceremony of the upcoming Asian Games 2018?
A) Muhammed Anas Yahiya
B) Arokia Rajiv
C) Neeraj Chopra
D) Manish Singh Rawat
Answer:C

8) Australian professional golfer Who has died after a long battle with cancer?
A) Jarrod Lyle
B) Geoff Ogilvy
C) Craig Parry
D) Marc Leishman
Answer:A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team