fbpx
Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 11 December 2018 Current Affairs Quiz

11 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 11 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed as CBO of Walmart India?
A) Sameer Aggarwal
B) Pierre Nanterme
C) Kumar Birla
D) Shantanu Narayen
Answer: A

2) RBI Governor who has resigned?
A) Y. Venugopal Reddy
B) C. D. Deshmukh
C) Raghuram Rajan
D) Urjit Patel
Answer: D

3) Which District becomes 23rd district of Arunachal Pradesh?
A) Pakke-Kesang
B) Shi Yomi
C) Lepa Rada
D) Anjaw
Answer: B

4) Upendra Kushwaha Minister of Which Ministry?
A) Minister of State for Human Resource Development
B) Minister of State for Power
C) Minister of State for Foreign Affairs
D) Minister of State for Finance
Answer: A

5) Which Country successfully test-fired nuclear-capable ballistic missile ‘Agni-5’?
A) China
B) Russia
C) India
D) Pakistan
Answer: C

6) Which Indian Cricketer becomes first Asian skipper to win a Test in South Africa, England & Australia?
A) MS Dhoni
B) Virat Kohli
C) Rohit Sharma
D) K. L. Rahul
Answer: B

7) Which day was observed as International Mountain Day?
A) 01 December
B) 31 December
C) 21 December
D) 11 December
Answer: D

8) Jagdish Thakkar Passed away. He is popularly known as ________.
A) Bollywood Director
B) Football Player
C) Public Relation officer at PMO
D) Novelist
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team