fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 11 February 2019 Current Affairs Quiz

11 February 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 11 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who appointed as Assistant Coach of Australia for 2019 World Cup?
A) Ricky Ponting
B) Glenn Maxwell
C) Mitchell Starc
D) Tim Paine
Answer: A

2) Egypt’s President Who was Elected as the new chairman of African Union?
A) Mohamed Morsi
B) Hosni Mubarak
C) Abdel Fattah el-Sisi
D) Anwar Sadat
Answer: C

3) Which region has been declared as Jammu & Kashmir’s third administrative division?
A) Badgam
B) Ladakh
C) Pulwama
D) Anantnag
Answer: B

4) Who conferred with Lifetime Achievement Award by the Academy of Canadian Cinema & Television?
A) Dilip Mehta
B) Sunny Leone
C) Sugith Varughese
D) Deepa Mehta
Answer: D

5) Who launched Law, Justice and Judicial Power Justice book?
A) P N Bhagwatis
B) Suresh Kumar
C) Naresh iyer
D) Vivek Kumar
Answer: A

6) Who tops Hurun India Philanthropy list 2018?
A) Amitabh Bachchan
B) Suresh Kumar
C) Mukesh Ambani
D) Vivek Kumar
Answer: C

7) Which Country successfully tests Solid Fuel Ducted Ramjet Propelled Missile?
A) Japan
B) India
C) Russia
D) USA
Answer: B

8) Who Clinched Chennai Open ATP Challenger Title?
A) Serena Williams
B) Novak Djokovic
C) Roger Federer
D) Corentin Moutet
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team