fbpx
Breaking News
Home / gk / Quiz / 11 January 2019 Current Affairs Quiz

11 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 11 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Ajit Mohan appointed as which company Vice President & MD?
A) Whatsapp
B) Twitter
C) Facebook
D) None of the above
Answer: C

2) Nicolas Maduro sworn in as President of which of the following country?
A) Venezuela
B) Mexico
C) Colombia
D) Bolivia
Answer: A

3) What is the rank of Indian passport in Most Powerful Passports According to Henley Passport Index?
A) 68
B) 79
C) 54
D) 85
Answer: B

4) By which year India to become world third largest consumer market, according to recent WEF Report?
A) 2020
B) 2025
C) 2030
D) 2035
Answer: C

5) Who has been ranked World’s top woman boxer by the AIBA in the 48kg category?
A) Claressa Shields
B) Katie Taylor
C) Hanna Okhota
D) Mary Kom
Answer: D

6) 29th Indian Paint Conference 2019 Started in Which City?
A) Lucknow
B) Agra
C) Kanpur
D) Varanasi
Answer: B

7) Which State exits Ayushman Bharat scheme?
A) West Bengal
B) Bihar
C) Jharkhand
D) Assam
Answer: A

8) Who was conferred ICSI lifetime award?
A) Nisaba Godrej
B) Vivek Gambhir
C) Adi Godrej
D) Nadir Godrej
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team