Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 11 July 2018 Current Affairs Quiz

11 July 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 11 July 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has becomes 1st Chairman of Rajya Sabha?
(A) M. Venkaiah Naidu
(B) Mohammad Hamid Ansari
(C) Bhairon Singh Shekhawat
(D) Krishan Kant
Answer: A

2) Which Country climbs 3 spots to 57th in global innovation rankings?
(A) Nepal
(B) USA
(C) India
(D) China
Answer: C

3) Which Bank appointed T. Latha as MD and CEO?
(A) Dhanlaxmi Bank
(B) SBI
(C) Andhra Bank
(D) Dena Bank
Answer: A

4) Seatrade 30th Anniversary Award Ceremony held in which city?
(A) Liverpool
(B) London
(C) Bristol
(D) Birmingham
Answer: B

5) FIFA World Cup 2018 is currently ongoing in ___________
(A) Argentina
(B) Germany
(C) France
(D) Russia
Answer: C

6) Which State of India has been 1sth rank in the final rankings of States in Ease of Doing Business in New Delhi?
(A) Andhra Pradesh
(B) Bihar
(C) Odisha
(D) Rajasthan
Answer: A

7) Which day was observed as World Population Day?
(A) July 10
(B) July 12
(C) July 22
(D) July 11
Answer: D

8) Who releases the book ‘Two Classical Plays from India’?
(A) Krishan Kant
(B) Bhairon Singh Shekhawat
(C) Mohammad Hamid Ansari
(D) Venkaiah Naidu
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team