Breaking News
Home / gk / Quiz / 12 January 2019 Current Affairs Quiz

12 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 12 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Which Bank appoints Brahm Dutt as Non-Executive Part-Time Chairman?
A) Yes Bank
B) Andhra Bank
C) SBI
D) Bank of India
Answer: A

2) Taiwan President who has appointed new PM?
A) Mao Zedong
B) Liu Shaoqi
C) Tsai Ing-wen
D) Dong Biwu
Answer: C

3) Who was Resigned as NSE Chairman?
A) Vikram Limaye
B) Ashok Chawla
C) Abhay Havaldar
D) Dinesh Kanabar
Answer: B

4) Which Country tops in EIU Democracy Index 2018?
A) Germany
B) France
C) Italy
D) Norway
Answer: D

5) 4th Meeting of CTDP held in Which City?
A) Shahdara
B) North Delhi
C) New Delhi
D) None of the above
Answer: C

6) Which day was observed as National Youth Day?
A) 12 January
B) 22 January
C) 02 January
D) 13 January
Answer: A

7) Which Country 1st Manned Mission To Space By December 2021?
A) Japan
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: B

8) Which Cricketer retires from All Forms of Cricket?
A) Hashim Amla
B) Dale Steyn
C) Faf du Plessis
D) Albie Morkel
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team