Breaking News
Home / gk / Quiz / 12 June 2018 Current Affairs Quiz

12 June 2018 Current Affairs Quiz

1) Which country is the second highest sender of foreign students to the US?
(A) China
(B) India
(C) Japan
(D) Germany
Answer: B

2) Who meets Kim Jong Un at historic summit in Singapore?
(A) Donald Trump
(B) Jimmy Carter
(C) John F. Kennedy
(D) Barack Obama
Answer: A

3) Who won the Mauritius International doubles pair title?
(A) Ashwini Ponnappa & Ritika Thaker
(B) Simran Singhi & Aparna Popat
(C) Simran Singhi & Parupalli Kashyap
(D) Simran Singhi & Ritika Thaker
Answer: D

4) Which bank has expected to raise $30-35 billion via NRI bonds to raise the rupee?
(A) SBI
(B) RBI
(C) Andhra Bank
(D) YES Bank
Answer: B

5) Who has won the men’s single title at the 2018 French Open?
(A) Rafael Nadal
(B) Dominic Thiem
(C) Roger Federer
(D) Nicolas Mahut
Answer: A

6) Which state has been ranked the most vulnerable state in the draft National Disaster Risk Index?
(A) Andhra Pradesh
(B) Himachal Pradesh
(C) Maharashtra
(D) Uttarakhand
Answer: C

7) Who was presented China’s first friendship medal to Russian President Vladimir Putin?
(A) Xi Jinping
(B) Hu Jintao
(C) Mao Zedong
(D) Jiang Zemin
Answer: A

8) 11th World Hindi Conferences will be held in which of the following country?
(A) Guyana
(B) Nepal
(C) Mauritius
(D) Fiji
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team