Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 12 October 2018 Current Affairs Quiz

12 October 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 12 October 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Which Industry has announced that Mahesh Y Reddy has taken over as its Secretary General?
A) Indo American Chamber of Commerce
B) Indian Chamber of Commerce
C) Delhi Chamber of Commerce
D) PHD Chamber of Commerce and Industry
Answer: D

2) Delhi government signed a twin-city agreement with the government of Which City?
A) Saint Petersburg
B) Moscow
C) Nizhny Novgorod
D) Yekaterinburg
Answer: B

3) Which Bank appoints Vinay Razdan as Chief Human Resources Officer?
A) HDFC Bank
B) YES Bank
C) SBI
D) Andhra Bank
Answer: A

4) Which Country ranks first in World Bank Human Capital Index?
A) India
B) China
C) Singapore
D) Indonesia
Answer: C

5) Which Archer clinches Seventh Gold for India?
A) Jayanta Talukdar
B) Rahul Banerjee
C) Tarundeep Rai
D) Harvinder Singh
Answer: D

6) Which Environmentalist has passed away?
A) Ankur Sharma
B) GD Agarwal
C) Keki Hormusji Gharda
D) E. Sreedharan
Answer: B

7) Which Bank increases refinance limit from Rs 24,000 crore to Rs 30,000 crore?
A) YES Bank
B) Andhra Bank
C) SBI
D) National Housing Bank
Answer: D

8) Former Pakistan left-arm spinner who has retired from international cricket?
A) Abdur Rehman
B) Mohammad Hafeez
C) Azhar Ali
D) Sarfraz Ahmed
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team