Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 13 August 2018 Current Affairs Quiz

13 August 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 13 August 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has been elected as the new president of UN General Assembly?
A) Angie Brooks
B) Sheikha Haya Rashed Al-Khalifa
C) Maria Fernanda Espinosa Garces
D) Maria Elizabeth Joseph
Answer:C

2) Who is the new Chief Justice of Madras High Court?
A) Justice Tahilramani
B) Justice Indira Banerjee
C) Justice Menon
D) Justice S.Ravindra Bhat
Answer:A

3) 19th IACCGH was held in which city?
A) San Antonio
B) Austin
C) Dallas
D) Houston
Answer:D

4) Which Space Centre Launch World’s first mission to touch the Sun lifts off?
A) NADA
B) NASA
C) KCST
D) ISRO
Answer:B

5) Who has announces retirement from Spain national team?
A) Iker Casillas
B) Sergio Ramos
C) Xavi
D) Gerard Piqué
Answer:D

6) Which Bank Deputy Managing Director Paresh Sukthankar has resigned?
A) Andhra Bank
B) HDFC Bank
C) SBI
D) None of the Above
Answer:B

7) Which Indian Cricketer tops 2018 charts for most runs scored in international cricket?
A) MS Dhoni
B) Rohit Sharma
C) Ravichandran Ashwin
D) Virat Kohli
Answer:D

8) Former Lok Sabha speaker Who has passed away recently?
A) Manohar Joshi
B) Shivraj Patil
C) Somnath Chatterjee
D) Rabi Ray
Answer:C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team