Breaking News
Home / gk / Current Affairs / 13 December 2018 Current Affairs Quiz

13 December 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 13 December 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who was appointed as Vice-Chair of UN Panel of Auditors?
A) Rajiv Mehrishi
B) Narendra Kumar
C) Ajit Doval
D) B. Chandrakala
Answer: A

2) Which of the following has resigned from Economic Advisory Council Prime Minister?
A) Bibek Debroy
B) Ratan Watal
C) Rathin Roy
D) Surjit Bhalla
Answer: D

3) Who has chosen chief minister of Madhya Pradesh State?
A) Uma Bharti
B) Babulal Gaur
C) Kamal Nath
D) Shivraj Singh Chouhan
Answer: C

4) Who becomes first Indian to win ‘Breakthrough Star’ award at ITTF ceremony?
A) Manika Batra
B) Sharath Kamal Achanta
C) Soumyajit Ghosh
D) Poulomi Ghatak
Answer: A

5) Who has writer of the book ‘Of Counsel:The Challenges of the Modi Jaitley Economy’?
A) Kaushik Basu
B) Raghuram Rajan
C) Krishnamurthy Subramanian
D) Arvind Subramanian
Answer: D

6) The Government of India & ADB sign a $31 Million Loan Agreement to develop Tourism & boost Jobs in Which State?
A) Tamil Nadu
B) Bihar
C) Chhattisgarh
D) Gujarat
Answer: A

7) Which Hockey Academy wins Aga Khan Gold Cup tournament?
A) Dhanraj Ballal Hockey Academy
B) Jai Bharat Hockey Academy
C) SAIL Hockey Academy
D) Jude Felix Hockey Academy
Answer: C

8) Senior Kerala Congress Leader who has passed away at 87?
A) Oommen Chandy
B) Pinarayi Vijayan
C) P. K. Vasudevan Nair
D) CN Balakrishnan
Answer: D

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team