Breaking News
Home / gk / Quiz / 13 January 2019 Current Affairs Quiz

13 January 2019 Current Affairs Quiz

Click here to download 13 January 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who again takes charge as new CBI chief?
A) M. Nageshwar Rao
B) Manish Shanker Sharma
C) R Sreelekha
D) Mahesh Muralidhar Bhagwat
Answer: A

2) 2+2 Inter-Sessional meeting between India and US held in Which City?
A) Lucknow
B) Kanpur
C) New Delhi
D) Agra
Answer: C

3) Tulsi Gabbard, the first Hindu elected to US Congress to run for President in Which Year?
A) 2020
B) 2020
C) 2030
D) 2040
Answer: B

4) Who was appointed as Secretary General of NHRC?
A) Avinash Kumar
B) Anshul Garg
C) Anuj Singh
D) Jaideep Govind
Answer: D

5) Which State becomes The First State to Implement 10% Quota for General Category?
A) Andhra Pradesh
B) Bihar
C) Gujarat
D) Assam
Answer: C

6) Who releases commemorative coin and stamp on Sikh Guru Gobind Singh?
A) President
B) Minister
C) Chief Minister
D) Prime Minister
Answer: D

7) Which of the following Cricketer receive honorary membership of Sydney Cricket Ground?
A) Virat Kohli
B) Ravi Shastri
C) A & B
D) None of the above
Answer: C

8) Former banker and Aam Aadmi Party (AAP) leader Who has passed away?
A) Meera Sanyal
B) Bhagwant Mann
C) Sanjay Singh
D) Arvind Kejriwal
Answer: A

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team