Breaking News
Home / gk / Quiz / 13 June 2018 Current Affairs Quiz

13 June 2018 Current Affairs Quiz

Click here to download 13 June 2018 CA Quiz in PDF Format

1) The SURYA KIRAN-XIII military exercise between India & Nepal was held in which place?
(A) Vairangte
(B) Pithoragarh
(C) Ranikhet
(D) Belgaum
Answer: B

2) An international level Information & Communication Technology (ICT) Conferences 2018 will be held in which of the following city?
(A) Paris
(B) Berlin
(C) Jakarta
(D) Kathmandu
Answer: D

3) Justice Deepak Raj Joshee has recently been appointed as the new Chief Justice of the Supreme Court of________
(A) Nepal
(B) India
(C) Pakistan
(D) Malaysia
Answer: A

4) First military exercise of the BIMSTEC group will be held in which of the following country?
(A) Nepal
(B) Bhutan
(C) India
(D) Srilanka
Answer: C

5) Which former Karnataka CM has bagged ‘Special Award’?
(A) H D Kumaraswamy
(B) DK Shivakumar
(C) HD Revanna
(D) M Veerappa Moily
Answer: D

6) Which country has ranked 177 out of 180 countries in the Global EPI rankings?
(A) Nepal
(B) Bhutan
(C) India
(D) Srilanka
Answer: C

7) Which American activist will receive Lumiere Award?
(A) Jane Fonda
(B) Bridget Fonda
(C) Megan Follows
(D) Ann Flood
Answer: A

8) Which country Bags 3 Medals at Umakhanov Memorial Boxing Tournament?
(A) Bhutan
(B) China
(C) India
(D) US
Answer: C

For more general knowledge quiz and current affairs visit our main Gktoday page.

About Team